FRANKRIJK MAAKT PROGRAMMA OKT WATERPOLO COMPLEET

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Met de officiële toezegging dat Frankrijk deelneemt aan het Olympisch Kwalificatie Toernooi is het programma voor 22 t/m 29 maart definitief. Eerder werden Roemenië en Turkije toegevoegd aan het deelnemersveld. Daarmee zijn poule A + B compleet.


Aangepast programma zaterdag 28 maart

De beste vier landen per poule plaatsen zich voor de kwartfinales op vrijdag 27 maart. Een dag later, op zaterdag 28 maart, worden in Zwemcentrum Rotterdam de halve finales gespeeld. Het programma voor deze dag is aangepast, waardoor nu om 16.30 uur en 20.30 uur de halve finale worden gespeeld:

15:00 uur Ranking 5-8 wedstrijd

16:30 uur Halve finale

19:00 uur Ranking 5-8 wedstrijd

20:30 uur Halve finale

 

TeamNL opent tegen Duitsland

De Nederlandse waterpolomannen starten zondag 22 maart het toernooi tegen buurland Duitsland. Dit duel begint – in tegenstelling tot eerdere berichten – om 16.00 uur. De mannen van TeamNL spelen vervolgens tegen Kroatië (maandag 23 maart), Roemenië (dinsdag 24 maart), Frankrijk (woensdag 25 maart) en Rusland (donderdag 26 maart) om 19.00 uur. 

 

Klik hier voor het volledige programma.


Kaarten voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi scoor je hier

ANDERE BERICHTEN

FRANKRIJK MAAKT PROGRAMMA OKT WATERPOLO COMPLEET
QUIZ MET JESSE EN KIRA
ONTDEK HET PROGRAMMA

MIS HET NIET EN KOOP JE TICKETS NU

© 2019 KNZB – All Rights Reserved | Build by: PlayMakers